Onze missie

Elke organisatie wegwijs in data en AI

Het T&T team.

Nee, data is niet het nieuwe goud.

Liever zien we data als water: een grondstof waar je niet zonder kunt en de basis van elk gezond ecosysteem. En, als je er op een eerlijke en slimme manier gebruik van maakt, bloeit je systeem - of organisatie - op!

Niet zo gek dus dat veel organisaties de transitie naar data-gedreven werken willen maken. Maar met termen als AI, data science en deep learning kan die transitie intimideren, en zien we veel mensen vastlopen in onnodig ingewikkelde tools en processen. Zonde, want er liggen altijd data-kansen in je organisatie.

Thomas & Thomas op kantoor

Dus, Aan de slag!

Daarom besloten we 7 jaar geleden ons enthousiasme over data en AI te delen met anderen. Met wetenschap, creativiteit en empathie helpen we organisaties om data in hun organisatie te vinden en te benutten. We doen dit ethisch verantwoord en met zoveel mogelijk regie voor jou en je teamleden - want als jullie zelf ervaren hoe leuk data is, hebben wij ons doel behaald.

Dit vinden wij belangrijk...

Data is leuk

Vandaag is data groot. Maar morgen nog groter. Plezier hebben in werken met data is dus onze slimste eigenschap. Mogen we je aansteken met ons enthousiasme?

Power to the people

Opdrachtgevers binden aan een dienst die alleen wij bieden? Daar slapen we niet zo lekker op. We willen dat jij en je teamleden zelf in staat zijn om onze oplossingen te gebruiken.

Zonder jou zijn we nergens

Al is je vraag misschien helder, je oplossing is dat vaak nog niet. Daarom willen we het niet doen zonder jouw kennis van de organisatie en zijn vertrouwen en samen belangrijke woorden voor ons.

Happy data doesn't hurt

Een grondstof als data kun je gebruiken voor goede en slechte dingen. We willen ons goed voelen bij wat we maken en vinden dat elke data-oplossing ethisch verantwoord moet zijn.

Proberen is leren

Data-projecten kosten lef en ambitie. Extra belangrijk dus, dat we op tijd checken of dat waarin jij investeert wel de juiste oplossing is, of dat we verder moeten zoeken.

& zo zie je dat terug in ons werk

We bouwen bruggen

We hebben veel ervaring met het vertalen van abstracte vraagstukken naar concrete en tastbare digitale oplossingen.

We brengen frisse wind

Geen opdracht is te gek – daag ons maar uit. We gaan jouw vraagstuk te lijf met wetenschap, creativiteit en empathie.

We leren door te doen

Gaat dit echt werken? Is dit eenvoudig genoeg? We testen snel en hebben veel aandacht voor de kern van elke oplossing, zodat jij later een fijne ervaring hebt.

We houden elkaar eerlijk

We testen onze oplossingen op eerlijkheid en zorgen ervoor dat wij - en jij dus ook - je datamethodes altijd kunt verantwoorden.

Laten we kennismaken

Thomas Helling
Data Consultant & Co-founder

Thomas Helling

De ene T uit T&T: een enthousiasteling en optimist die urenlang datapreparatie, -combinatie en liefde stopt in het maken van dashboards en modellen. Zo komt-ie tot inzichten die hij graag aan je presenteert.

Thomas Prikkel
Data Consultant & Co-founder

Thomas Prikkel

De andere T uit T&T: een gedreven data scientist met passie voor het maken van intuïtieve tools waarmee anderen zelf aan de slag kunnen met data. Zie je nog niet wat data voor jouw organisatie kan betekenen? Bel Thomas P.!

Simon Stouten
Insights Consultant

Simon Stouten

Deze gedreven inzichtzoeker werkt het liefst aan complexe analyses om organisaties inzicht te geven in hun data. Met zijn commerciële blik kan hij goed een brug slaan tussen data en business.

Romy Smith
Data Consultant

Romy Smith

Tijdens haar masters Business Analytics en Econometrie heeft Romy het fundament voor al haar werkzaamheden gelegd. Nu houdt ze zich graag bezig met complexe analyses en het maken van modellen.

T&T&jij?

Om elke organisatie wegwijs te maken in data en AI zijn we altijd op zoek naar nieuwe mensen om ons team mee uit te breiden. Daarom hebben we de volgende vacatures: