ONZE DIENSTEN

Samen ontdekken hoe data jouw organisatie versterkt?


01

Data Strategy

Hoe ver is jouw organisatie in de transitie naar datagedreven werken?

Data-oplossingen ontwikkelen zich razendsnel. Flinke uitdaging dus, om overzicht te bewaren in je data, tools en methodes. Wij geven strategisch advies over hoe jij datagedreven werken een eerlijke en slimme plek geeft in je organisatie. Met digitale tools krijg je overzicht in de data die je hebt, en inzicht in hoe je die kunt benutten.


02

Data Analytics

Weet jij inzicht te halen uit de data die je organisatie al heeft?

Effectiever werken kan niet zonder inzicht in je data. En, om technologische kansen te pakken, heb je ook steeds meer informatie nodig.  Wij geven organisaties inzicht in hun data. We combineren daarbij kleine en grote hoeveelheden data, analyseren op verschillende niveaus en zorgen voor een presentatie die jou om anderen te overtuigen van waardevolle inzichten.


03

Data Science

Weet jij al hoe je kunstmatige intelligentie wil inzetten voor jouw organisatie?

Hoe bereiden jullie je voor op volgend jaar, of op de volgende tien jaar? Kunstmatige intelligentie, AI, is de toepassing van data science. En met AI kunnen we steeds beter vooruitkijken. Naar de toekomst van de maatschappij, je domein en organisatie zelf. Als je vandaag investeert in een zorgvuldige voorspelling, kun je zorgen dat je organisatie morgen succesvoller is.

Hier helpen wij al organisaties kansen zien. En pakken.

Mobiliteit

Steeds meer organisaties focussen zich op the last mile en op een optimale dekking van het mobiliteitsnetwerk. Dankzij geavanceerde data-technieken rijden voertuigen autonoom, worden wegennetwerken optimaal benut, en hebben mensen weer toegang tot besloten binnensteden.

Retail

Een omnichannel klantervaring, dynamic pricing, naadloos aangesloten inkoopprocessen, gepersonifieerde promoties en suggesties en zekerheid van de beste plek voor een fysieke winkel. Toekomstbestendige retailers geven data in elk deel van hun organisatie een plek.

Publiek domein

Via data toets je hoe effectief en eerlijk nieuw beleid is; met inzicht in, en voorspellingen van veranderingen in de maatschappij, richten overheden zich flexibeler in; en de burger staat meer centraal als kunstmatige intelligentie ambtenaren vrijspeelt van repetitieve taken via automatisering.

Legal

De jurist van morgen kan niet zonder technologie. Kunstmatige intelligentie vindt de gouden W’s voor je feitenonderzoek en met nieuwe zoektechnieken vind je relevante jurisprudentie en handel je informatieverzoeken af in een fractie van de tijd.

Op zoek naar een specifieke expertise?

Naast ons eigen team hebben wij een breed netwerk aan data-experts binnen de verschillende domeinen.

Laat ons je op weg helpen

Data academy

Naast trainingen op maat bieden we ook al verschillende bestaande trainingen aan.

2 uur

Van data naar inzicht met de Gouden W's

Leer hoe je een data-analyse interessant maakt met de Gouden W’s: wie, wat, waar, wanneer en waarom.

Managers
Data Scientists
2 uur

Een tour door de wereld van Data Science

Krijg een kijkje in de toepassingen van data science: we nemen je mee in een dataset over huizen in een Amerikaanse stad.

Managers
Data Specialists
4 uur

Data visualisatie: Storytelling met data

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. In deze training leren we je in vijf stappen een boodschap over te brengen via visualisatie.

Managers
Data Specialists
4 uur

Netwerk wetenschap: beginner

Ga op zoek naar verbanden en patronen en leer met welke technieken jij snel de belangrijkste personen in een netwerk vindt.

Data Scientists
Data Specialists
4 uur

Netwerk wetenschap: gevorderd

Tijdens deze training verdiepen we op netwerktoepassingen door te kijken naar het temporele aspect van netwerken: netwerk-evolutie.

Data Scientists
Data Specialists
8 uur

Machine learning: beginner

Leer in één dag data science toe te passen, door te classificeren en te clusteren. Na ieder uur theorie volgt een uur praktijk.

Data Scientists
8 uur

Machine learning: neural networks & deep learning

Neurale netwerken en deep learning beloven ons een kansrijke toekomst. Maar wat kun je ermee? Ontdek deze nieuwe theorieën en bijbehorende technieken.

Data Scientists